Workshop geslaagd!

Afgelopen zaterdag 13 Mei was de Albin workshop. In totaal mochten we bijna 50 enthousiaste deelnemers verwelkomen, iedereen bedankt voor zijn of haar deelname!

IMG-20170514-WA0015

IMG-20170514-WA0019

Albin workshop za 13 Mei 2017

Op Zaterdag 13 Mei 2017 zal er  weer een Albin workshop worden georganiseerd! De workshop is voor iedereen varend met een Albin motor toegankelijk en behandelt zowel de Albin benzine als de Albin diesel motoren (Albin O11 / O21 / O22 / AL23 / O41 / AD2 / AD21 en Volvo Penta MB10a).

Er zal een ochtend en een middag sessie zijn, elke sessie duurt ongeveer 2 uur.
Aanmelden kan door een email te sturen naar maarten@albinmotor.nl met daarin uw voorkeur voor ochtend of middag. U ontvangt een bevestiging van deelname. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De workshop bestaat uit een  presentatie waarbij aandacht zal zijn voor veel voorkomende problemen en oplossingen, daarnaast is er ruimte voor vragen van allerlei soort. Uiteraard is er ook het nodige te zien  en voor koffie wordt gezorgd.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet, Maarten Klop

Evenement 50 jaar Albin boten 3 – 5 Juni 2016

In 1966 liepen de eerste plezierschepen van de toenmalige Zweedse werf Albin Marin van stapel. Nu, 50 jaar later, kijken bezitters van de twee succesvolste type’s Albin boten, de Albin 25 en de Albin Vega, terug met een bijzonder evenement. Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op de website van het evenement. Op zaterdag 4 Juni zullen wij ook aanwezig zijn op dit evenement.

Workshop 11-4-2015

Zaterdag 11-4-2015 hebben we een Albin Workshop gehouden voor ruim 20 Albin benzine vaarders, georganiseerd door en voor de Albin Vega Kring & Zweedse Klassiekerclub (ZKC). Dankzij het bijzonder geïnteresseerd publiek was de dag erg geslaagd! Zie hier het verslag op de website van de ZKC.
Een Albin diesel dag staat nog op de planning.

Messing vlotter

Eindelijk heeft Albin Zweden een vlotter kunnen ontwikkelen die in onze ogen voldoet. Na voldoende testen is deze vlotter nu op de markt en te koop, en behoren vlotterproblemen als gevolg van de aanwezigheid van bio-ethanol in hedendaagse benzine tot de verleden tijd! Zie ook deze pagina.