Guestbook

Any remarks or comments on the website are appreciated, please use the guestbook. If you have a question, or need a quote,  please send an email or call.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Replies

 1. Roy Flantua

  Hou

 2. Mark beumer

  Goedemorgen ik heb een Albin ad21 in mijn boot ik zou graag iemand hebben die onderhoud zou kunnen doen aan de motor en dan met namen afstellen van de motor filters en verstuivers en water pomp.

 3. Rogier Verhoef

  Ik zou graag middels een foto willen zien op welke punten de bedradingen zijn aangesloten onder het deksel van de magneetontsteking SEM EY-2R (O-21).

 4. Rogier Verhoef

  Ik heb bij downloads gekeken en vroeg me af of er ook documentatie van de Albin O2 motor beschikbaar is?

 5. Arie.Groeneveld

  Vlotter voor solex carburateur 26 VBN2 van goud of messing gezien de prijs van €170 ? ik bied €50.,valt niet mee om deze authentieke boot in de vaart te houden met deze prijzen en alleen AOW.

 6. Bert Tas

  Beste Maarten, ik heb nog een cilinderkop van een O411 en de vraag is of deze is toe te passen op een O41. De O411 heeft een hogere compressie en daardoor is de kop waarschijnlijk “vlakker” dan die van een O41. Fysiek lijkt die hetzelfde en te passen, maar misschien moet het onstekingstijdstip worden aangepast bij montage van de O411 cylinderkop. Dank voor je antwoord, met vriendelijke groet, Bert

 7. Hans slagter

  Heb een 4 cilinder album 0411 die hapert bij een bepaald toerentel ,kun jij mij helpen wat dat kan zijn

 8. Gerard Gommers

  Geachte,

  Ik ben makelaar in zee-en binnenvaartschepen. klanten vragen mij of de fa. Albin nog steeds scheepsmotoren verkoopt. Welke mogelijkheden zijn er nog/ Ik zou graag de verkoop willen doen van deze motoren. Gaarne uw reactie.
  Groet
  GG