Bestellen


BESTELLEN

Om te bestellen stuurt u een email met daarin de volgende 3 zaken:

  • Uw volledige naam, adres en telefoonnummer
  • De te bestellen onderdelen en gewenste aantallen
  • Of u uw bestelling wilt ophalen of laten verzenden
  • In geval van een afwijkend verzendadres dit graag duidelijk aangeven

PRIJZEN

Alle onze prijzen worden zowel exclusief als inclusief 21% BTW vermeld. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.


VERZENDEN

Verzenden binnen Nederland en de Benelux geschied per DHL Parcel. Andere verzendmethoden zijn mogelijk op aanvraag. Pakketen binnen Nederland en de Benelux zijn standaard verzekerd. Wij zijn genoodzaakt om ook over de verzendkosten 21%  BTW te verrekenen.


BETALEN

Nadat de bestelling verwerkt is ontvangt u per email een digitale factuur.
Wanneer u gekozen heeft voor de optie verzenden, wordt de bestelling verzonden nadat het factuurbedrag is voldaan.
Wanneer u de spullen komt ophalen, belt u dan voor een afspraak. Bij ophalen dient de betaling vooruit per bank te zijn voldaan, of contant te worden voldaan bij ophalen.


VOORRAAD

De getoonde onderdelen in de online winkel zijn meestal uit voorraad leverbaar. Dit aanbod is slechts een beperkt overzicht van de te leveren onderdelen. Nagenoeg alle onderdelen uit de originele reservedelen catalogi kunnen besteld worden met een levertijd van enkele dagen. Aarzelt u vooral niet om contact met ons op te nemen als u een onderdeel zoekt wat niet op de website vermeld staat.


RETOURNEREN

Bestelde artikelen kunnen tot 2 weken na factuurdatum worden geretourneerd. Wanneer de artikelen in onbeschadigde, ongebruikte en oorspronkelijke staat zijn ontvangen zal het aankoop bedrag worden gecrediteerd naar het bij ons bekende rekeningnummer. Verzendkosten (zowel van de oorspronkelijke zending als van de retourzending) worden niet gecrediteerd.

Retourzendingen graag adresseren naar: J.C. Hoogendoornlaan 29, 2407AB, Alphen aan den Rijn